Termene si conditii

I. Termeni și condiții generale

§ 1. Dispoziții de bază

(1) Următorii termeni și condiții se aplică tuturor contractelor pe care dvs., le incheiati, în calitate de Cumpărător, în cadrul H.T. Trade Service GmbH & Co. KG (ulterior Furnizor de servicii) prin www.premiumxl.ro. Dacă nu este convenit altfel, sunteți de acord sa se aplice termenii și condițiile de mai sus.

(2) În sensul următoarelor dispoziții, „consumator” înseamnă orice persoană fizică, care are capacitatea legală de a dobândi drepturi și de a-și asuma obligații în nume propriu.

O persoană juridică este orice organizație/organ care, la fel ca și persoanele fizice, are capacitatea de a efectua acte juridice, adică de a dobândi drepturi și obligații în numele său sau de a desfășura o activitate profesională sau comercială ca urmare a încheierii unei tranzacții legale.

§ 2. Încheierea contractului

(1) Obiectul contractului îl reprezintă mărfurile vândute.

(2) Obiectul contractului dintre Furnizorul de servicii și Cumpărător sunt produsele indicate pe site-ul webshop-ului premiumxl.ro. Caracteristicile esențiale ale produselor sunt inscrise întotdeauna in Webshop-ul nostru.

3. Contractul se încheie după cum urmează:

Selectați produsele pe care doriți să le comandați și faceți clic pe „Adăugați în coș”. Puteți modifica, cantitatea pe care doriți să o comandați sau sa ștergeți produsul din coș în orice moment până la finalizarea comenzii.

Faceți clic pe „Plată” pentru a finaliza comanda. Dacă aveți un cont de utilizator, conectați-vă cu adresa de e-mail și parola.Dacă nu aveți un cont, vă veți înregistra ca un cumpărător nou.
Informațiile pe care le furnizați aici vor fi tratate în conformitate cu cerințele legale pentru protecția informațiilor dvs. personale (Protecția datelor cu caracter personal) și nu vor fi folosite pentru utilizarea ulterioară și nu vor intra în posesia unui terț.

Dacă v-ați autentificat cu succes, puteți selecta o metodă de plata. Pe site-ul nostru puteți face și achiziții fără înregistrare, caz în care trebuie să selectați „Aș dori să cumpăr ca oaspete sau vizitator unic”.Verificați adresa de facturare, apoi selectați metoda de plată care vi se potrivește cel mai bine (Termenii de plată) și faceți clic pe „Continuați”.

Făcând clic pe butonul „Cumpărați”, veți efectua o comandă și vă dați acordul să acceptați comanda într-un mod legal obligatoriu, astfel încât să fie încheiat contractul de cumpărare.

Opțiuni de plată sunt disponibile:

- Transfer bancar
- Plata cu cardul (MasterCard, VISA)
- Paypal

Vă rugăm să verificați adresa de livrare. (Termeni de livrare). Apoi faceți clic pe „Continuati”.

§ 3. Dreptul de reținere, păstrarea titlului

(1) Dreptul de reținere nu poate fi exercitat de către Cumpărător decât dacă are legătură cu creanțele care decurg din același raport contractual.

(2) Furnizorul de servicii își păstrează proprietatea asupra bunurilor comandate până la achitarea integrală a prețului de achiziție.

(3) Dacă sunteți revânzători, se aplică următoarele completări:

a) Furnizorul de servicii își păstrează proprietatea asupra bunurilor comandate până la plata prețului de achiziție. Înainte de transferul dreptului de proprietate asupra mărfurilor rezervate, nu este permis nici un transfer de garanție.

b) Puteți revinde mărfurile în cursul activității obișnuite.În acest caz, în calitate de revânzător, renunțați la toate cererile de pe factura făcute în momentul achiziției și veți accepta această renunțare.Veți fi în continuare autorizat să colectați revendicări.Cu toate acestea, dacă nu puteți îndeplini în mod corespunzător obligațiile dvs. de plată față de Furnizorul de servicii, Furnizorul de servicii își rezervă dreptul de a colecta aceste creanțe.

c) Într-o situație care implică combinarea și amestecarea mărfurilor care fac obiectul reținerii titlului, dobândim coproprietatea articolului nou format. Această coproprietate corespunde raportului care există între valoarea facturii a mărfurilor care fac obiectul păstrării titlului și celelalte elemente prelucrate în momentul procesării.

d) Dacă faceți o solicitare de această natură, vom fi obligați să eliberam titlurile care ne sunt datorate, în măsura în care valoarea realizabilă a titlurilor noastre depășește creanța de a fi garantată cu mai mult de 10%.Suntem responsabili pentru selectarea valorilor care urmează să fie emise.

§ 4 Garanție

(1) Drepturile legale de garanție sunt aplicabile.

(2) În calitate de consumator, vi se solicită să verificați imediat produsul imediat ce este livrat, cu privire la faptul ca produsul este incomplet,cu defectele vizibile sau daune de transport, și să ne dezvăluiți în timp util reclamațiile dvs. și companiei de transport. Chiar dacă nu respectați această solicitare, aceasta nu va avea niciun efect asupra cererilor dvs. de garanție legală.

(3) În măsura în care sunteți o firma, următoarea diferență se aplică reglementărilor de garanție menționate mai sus:

a) Se înțelege că detaliile furnizate de noi și descrierea produsului furnizate de producător sunt singurele lucruri care reprezintă proprietățile și starea produsului în cauză. Alte reclame, neclarități și declarații emise de producător nu sunt considerate reprezentative pentru proprietățile și starea produsului menționat.

b) În cazul în care mărfurile sunt defecte, ne vom rezerva dreptul de va oferi reduceri sau de a efectua o noua livrare.

c) Perioada de garanție se ridică la o perioadă de un an de la livrarea produsului. Reducerea termenului nu se aplică:

- pentru daunele care privesc vatamarea corporala, și pentru alte daune cauzate in mod voit sau neglijența gravă;

- în măsura în care am ascuns voit defectul sau am acceptat o garanție pentru calitatea mărfii;

- pentru cererile de recurs, pe care le aveți împotriva noastră în legătură cu drepturile de garanție.

§ 5 Alegerea legii, locul executării, competența

(1) Se aplică legislația germană. Această alegere a legii se aplică clienților numai dacă nu are ca rezultat revocarea protecției garantate de dispozițiile obligatorii ale legislației țării în care se află locul de reședință obișnuit al clientului (principiul beneficiu al îndoielii). 

(2) Dacă nu sunteți un consumator, ci un om de afaceri, o persoană juridică în conformitate cu dreptul public sau un fond instituțional reglementat de dreptul public, locul nostru de activitate este locul de jurisdicție, precum și locul de îndeplinire pentru toate serviciile care urmează. din relațiile de afaceri care există cu noi. Aceeași condiție se aplică situațiilor în care nu sunteți asociat cu un loc general de jurisdicție în Germania sau UE, precum și situațiile în care locul de reședință sau locul obișnuit de reședință nu sunt cunoscute la momentul începerii procedurii. Aceasta nu are nicio influență asupra capacității de a solicita instanței asociate cu un alt loc de jurisdicție.

(3) Dispozițiile Convenției ONU privind contractele pentru vânzarea internațională a mărfurilor sunt în mod explicit aplicabile.

II. Informații pentru clienți

1. Identitatea vânzătorului

H.T. Trade Service GmbH & Co. KG
Eversburger Str. 32
49090 Osnabrück
Germania
Telefon: 49-0541-977657-01
E-mail: [email protected]

Rezolvare alternativa a disputei:
Comisia Europeană oferă o platformă pentru soluționarea litigiilor în afara instanței (platformă ODR), care poate fi consultată la adresa https://ec.europa.eu/odr.

Nu suntem dispuși să inițiem proceduri de soluționare a litigiilor în fața comisiei de arbitraj a consumatorilor.

2. Informații privind încheierea contractului

Etapele tehnice asociate încheierii contractului, încheierea contractului în sine și opțiunile de corectare sunt executate în conformitate cu reglementările „încheierea contractului” în termenii noștri standard de afaceri (partea I.).

3. Limba contractuală, salvând textul contractului

3.1 Limba contractuală este romana.

3.2 Textul complet al contractului nu este salvat la noi. Înainte de trimiterea comenzii, prin intermediul sistemului de cumpărături online, datele contractului pot fi tipărite sau salvate electronic folosind funcția de tipărire a browserului. După primirea comenzii de către noi, datele comenzii, detaliile legate de lege legate de contractele de vânzare la distanță și condițiile standard de afaceri vă sunt trimise prin e-mail.

4. Caracteristici principale ale produsului sau serviciului

Caracteristicile cheie ale bunurilor și / sau serviciilor pot fi găsite în oferta respectivă.

5. Prețuri și modalități de plată

5.1 Prețurile menționate în ofertele respective reprezintă prețuri totale. Acestea includ toate componentele prețului, inclusiv toate taxele incidentale.

5.2 Costurile de expediere care sunt suportate nu sunt incluse în prețul de achiziție. Acestea pot fi vizualizate făcând clic pe butonul corespunzător de pe site-ul nostru web sau în oferta respectivă, sunt afișate separat pe parcursul tranzacției de comandă și în plus trebuie să fie suportate de dvs., în măsura în care livrarea gratuită nu este confirmată.

5.3 Dacă livrarea se face în țări din afara Uniunii Europene, putem suporta costuri suplimentare nerezonabile, precum taxe, taxe de transfer de bani (taxe de transfer sau de schimb valutar percepute de bănci), pe care trebuie să le suportați.

5.4 De asemenea, trebuie să suportați costurile aferente transferurilor de bani în cazurile în care livrarea este efectuată către un stat membru al UE, dar plata este inițiată în afara Uniunii Europene.

5.5 Metodele de plată disponibile pentru dvs. sunt afișate făcând clic pe butonul corespunzător de pe site-ul nostru web sau sunt prezentate în oferta respectivă.

5.6 Dacă nu se specifică altfel pentru metodele de plată respective, creanțele de plată care decurg din contractul încheiat devin plătite imediat.

6. Condiții de livrare

6.1 Condițiile de livrare, data livrării și restricțiile de furnizare existente, dacă este cazul, pot fi găsite făcând clic pe butonul corespunzător de pe site-ul nostru web sau în ofertele respective.

6.2 Dacă sunteți consumator, este reglementat în mod obligatoriu următoarele: Riscul ca produsul vândut să fie distrus sau degradat accidental în timpul expedierii nu vă trece decât atunci când obiectul respectiv este livrat, indiferent dacă operațiunea de transport este asigurată sau nu. Această condiție nu se aplică dacă ați comandat independent o companie de transport care nu a fost specificată de noi sau de o persoană care a fost desemnată altfel să execute operațiunea de transport.

Dacă sunteți om de afaceri, operațiunile de livrare și expediere au loc pe propriul risc.

7. Dreptul de garanție legală

Răspunderea pentru defecte este reglementată de prevederile „Garanției” din Termenii și condițiile generale de afaceri (Partea I).

Aceste SBT și detaliile clienților au fost create de avocații specializați în drept IT care lucrează pentru Händlerbund și sunt verificate în mod constant pentru conformitatea legală. Händlerbund Management AG garantează securitatea juridică a textelor și își asumă răspunderea în cazul în care sunt emise avertizări. Informații mai detaliate pot fi găsite pe următorul site web: https://www.haendlerbund.de/agb-service.


Ultima actualizare: 23.10.2019

Treten Sie der Premiumxl Community bei: