INFORMATII LIVRARE

 

Informatii livrare

 

Firma noastra livreaza si in afara Romaniei in urmatoarele tari:

Austria,Belgia,Cehia,Danemarca,Estonia,Finlanda,Franta,Grecia,Olanda,Irlanda,Letonia,Lituania,

Luxemburg,Marea-Britanie,Norvegia,Polonia,Ungaria,Elvetia,Suedia,Slovacia,Slovenia,Spania.Costurile de livrare contin TVA.

Livrare gratuita pe tot teritoriul Romaniei.

Costuri de livrare in afara RomanieiA9: 50 RON

A29: 120 RON

A38: 160 RON

A47: 200 RON

A85: 390 RON

A135: 400 RON

In cazul in care mai multe produse vor fi disponibile la comanda, costurile de livrare vor fi percepute la cel mai mare pret.ceea ce inseamna ca un grup de produse de transport A39 si A9 vor fi livrate la pretul grupului A38, respectiv 160 RON.Timpul livrarii:In cazul in care in descrierea produsului nu contine alte informatii, livrarea pe teritoriul Romaniei, dupa ce produsul a fost platit este de 4 pana la 7 zile lucratoare.

Subliniem faptul ca in zilele de duminica si sarbatoare, nu livram produse.

In cazul in care comandati mai multe produse, facem o singura livrare cu exceptia in care incheiem o alta intelegere cu Dumneavoastra.Timpul de livrare atunci cand comandati mai multe produse va fi cel al produsului care necesita cel mai indelungat timp de la momentul plasarii comenzii.

Serviciul mentine dreptul de proprietate asupra bunurilor comandate pana la plata integrala a pretului de achizitie.Cumparatorul pana la plata integrala a produsului nu va da mai departe unei a treia persoane dreptul de proprietate al produsului,nu-l va inchiria. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inscrieti-va la newsletterul nostru si veti primi un cupon in valoare de 20 RON!
Prin abonarea la newsletterul nostru intotdeauna veti fi informat in legatura cu cele mai noi oferte si reduceri!