CONFIDENTIALITATE

 

Politica de confidențialitateBine ati venit pe site-ul nostru!Compania noastra pune un mare accent pe protejarea vieții private și protecția datelor. Mai jos aveti un  prospect cu privire la gestionarea și utilizarea datelor cu caracter personal introduse pe site-ul nostru în mod corespunzător.Achiziția datelor anonimePuteți utiliza, de asemenea, site-ul nostru, fără introducerea datelor cu caracter personal, în acest caz, nu vom salva datele Dumneavoastra.

Oferta noastra de a dezvolta si de a evolua date  statistice nu se aplică informațiilor personale.Achiziția, prelucrarea și utilizarea datelor cu caracter personalDatele personale (date referitoare la persoana vizată, în special numele, marca de identificare și cunoașterea uneia sau mai multor identități fizice, fiziologice, mentale, economice, culturale sau sociale ale persoanei vizate, precum și concluzia care poate fi dedusă din aceste date) sunt disponibile in masura prevazuta de domeniul de aplicare.

Prelucrarea și utilizarea datelor cu caracter personal are loc numai  in conformitate cu  contractul in ceea ce priveste gestionarea comenzii precum si pentru a comunica cu Dumneavoastra.

După încheierea contractului fără eroare, informațiile dvs. personale vor fi păstrate pentru o perioadă de timp compatibilă cu dreptul fiscal și comercial dupa care vor fi sterse.Utilizarea adresei Dvs. de e-mail pentru trimiterea newsletteruluiAdresa dvs. de e-mail va fi utilizată numai pentru propriile noastre campanii de publicitate dacă sunteți de acord cu aceasta și nu va fi dezvăluita altor organizații.

Faceți o declarație in acest sens, accesand  butonul "Abonați-vă la newsletter".Vă puteți dezabona în orice moment de la  newsletter-ul, accesand link-ul sau prin email la adresa [email protected].

Dupa dezabonare adresa de e-mail va fi starsa din sistemul nostru.Transferul de date cu caracter personalToate datele personale nu vor fi transferate către terți fără acordul dvs. explicit.Exceptie fac partenerii contractuali care sunt obligați să contribuie la îndeplinirea contractului.În astfel de cazuri, avem in  vedere prevederile legii CXII din 2011.

Limităm domeniul de aplicare a datelor numai pentru datele cele mai necesare performantei.Cookiek

Site-ul nostru utilizează cookie-uri în mai multe locuri. Cooks sunt datele de text mici pe care motorul dvs. de căutare le-a utilizat pe computerul dvs.

Solicitare informatii, corectarea, stocarea si stergerea datelorIn orice situatie aveți dreptul de a solicita informații cu privire la datele personale stocate de către noi, sau să solicitati rectificarea , blocarea sau stergerea acestora.

In cazul in care doriti sa va exercitati acest drept va rugam sa ne contactati la una din datele de contact inscrise  la meniul Informatii companie.5 aprilie 2017

 

 

Inscrieti-va la newsletterul nostru si veti primi un cupon in valoare de 20 RON!
Prin abonarea la newsletterul nostru intotdeauna veti fi informat in legatura cu cele mai noi oferte si reduceri!