TERMENI SI CONDITII

   Condiții de afaceri

   Condiții de afaceri standard și informații despre clienți

   I. Termeni standard de afaceri


   § 1 Dispoziții de bază

   (1) Următorii termeni de afaceri se aplică tuturor contractelor încheiate cu noi ca furnizor (H.T. Trade Service GmbH & Co. KG) prin intermediul site-ului www.premiumxl.de. Cu excepția cazului în care sa convenit altfel, excluderea condițiilor dvs., dacă este necesar, este exclusă.

   (2) Un "consumator" în sensul următoarelor reglementări este orice persoană fizică care încheie o tranzacție legală care, într-o măsură covârșitoare, nu poate fi atribuită fie activităților sale profesionale comerciale, fie independente. Termenul "om de afaceri" se referă la orice persoană fizică, persoană juridică sau persoană juridică responsabilă care încheie o tranzacție legală în exercitarea activității sale profesionale sau comerciale independente. 

 • 2 Încheierea contractului

  (1) Obiectul contractului este vânzarea de produse.

  (2) La plasarea produsului în cauză pe site-ul nostru, vă oferim o ofertă obligatorie pentru încheierea unui contract de vânzare în condițiile specificate în descrierea articolului.

  (3) Contractul de cumpărare se realizează prin intermediul sistemului de cumpărături online, după cum urmează:
  Produsele destinate achiziționării sunt mutate în "coșul de cumpărături". Puteți selecta coșul de cumpărături utilizând butoanele corespunzătoare de pe bara de navigare și puteți efectua modificări acolo în orice moment.
  După ce apelați pagina "Checkout" și introduceți datele personale solicitate și condițiile de plată și de expediere, toate informațiile despre comandă vor fi afișate din nou pe pagina sumară a comenzii.
  Dacă ați utilizat un sistem de plăți instantanee (de exemplu, PayPal / PayPal Express, Amazon-Payments, Postpay, Sofort) pentru a primi plăți, veți fi ghidat în magazinul nostru online pe pagina rezumatului comenzii sau trimis pe pagina web a plății instant furnizor.
  Dacă sunteți redirecționat către sistemul de plată instant, alegeți și introduceți detaliile dvs., după caz. Apoi, veți fi returnat la pagina de rezumat a comenzii din magazinul nostru online.
  Înainte de a trimite comanda, puteți verifica toate datele, modificați-o (ceea ce se poate face și prin intermediul funcției "înapoi" a browserului de internet) sau anulați tranzacția de cumpărare.
  Făcând clic pe butonul "Plasați comanda împreună cu o obligație de plată" pentru a trimite comanda, declarați acceptarea comenzii într-un mod obligatoriu din punct de vedere juridic prin care are loc contractul de cumpărare.

      (4) Executarea ordinului și trimiterea tuturor detaliilor necesare încheierii contractului se efectuează prin e-mail, în mod parțial automatizat. În consecință, trebuie să vă asigurați că adresa de e-mail pe care ați depozitat-o ​​la noi este cea corectă și că este garantată primirea e-mailurilor respective. În special, trebuie să vă asigurați că e-mailurile respective nu sunt blocate de un filtru SPAM.
 • 3 Dreptul de reținere, rezervarea drepturilor de proprietate

  (1) Puteți exercita un drept de reținere numai dacă situația în cauză implică creanțe care rezultă din aceeași relație contractuală.

     (2) Bunurile rămân proprietatea noastră până când prețul de cumpărare este plătit integral.

      (3) Dacă sunteți un om de afaceri, se aplică și următoarele condiții:

     a) păstrăm dreptul de proprietate asupra bunurilor până când toate creanțele care decurg din relația de afaceri în desfășurare au fost decontate în totalitate. Mărfurile care fac obiectul reținerii de titlu nu pot fi gajate sau transferate prin garanție înainte ca proprietatea acestor bunuri să se schimbe.

      b) Puteți re-vinde bunurile în cadrul unei tranzacții ordonate. În acest sens, vă cedați toate creanțele în valoare de mărimea sumei de facturare care vi se acumulează ca urmare a operațiunii de restituire către noi și acceptăm cesiunea. În plus, sunteți autorizat să colectați revendicarea în cauză. Cu toate acestea, în măsura în care nu vă îndepliniți obligațiile de plată într-o manieră ordonată, ne rezervăm dreptul de a colecta singuri cererea.

      c) Într-o situație care implică combinarea și amalgamarea bunurilor supuse reținerii, noi dobândim co-proprietate asupra elementului nou format. Această co-proprietate corespunde raportului care există între valoarea facturării bunurilor care fac obiectul reținerii dreptului de proprietate și celelalte elemente prelucrate în momentul prelucrării.

     d) Dacă faceți o astfel de solicitare, vom fi obligați să eliberăm valorile mobiliare care ne sunt datorate, în măsura în care valoarea realizabilă a valorilor mobiliare depășește creanța care trebuie garantată cu mai mult de 10%. Suntem responsabili pentru selectarea valorilor mobiliare care urmează să fie eliberate.

 

 • 4 Garanție

  (1) Sunt aplicabile drepturile legale de garanție.

  (2) În calitate de consumator, vi se solicită să verificați cu promptitudine produsul complet, defectele vizibile și daunele provocate transportului de îndată ce acesta este livrat și să vă dezvălui prompt reclamațiile dvs. și companiei maritime în scris. Chiar dacă nu vă conformați acestei solicitări, aceasta nu va avea nici un efect asupra revendicărilor legale de garanție.

  (3) În măsura în care sunteți o afacere, următoarea diferență se aplică regulamentelor de garanție menționate anterior:

  a) Se înțelege că detaliile furnizate de noi și descrierea produsului furnizate de producător sunt singurele lucruri care reprezintă proprietățile și starea produsului în cauză. Alte anunțuri, blurbe și declarații emise de producător nu sunt considerate reprezentative pentru proprietățile și starea produsului respectiv.

  b) În cazul în care se constată că mărfurile sunt defecte, ne rezervăm dreptul de a repara bunurile sau de a le înlocui. Dacă defectul nu este eliminat, puteți solicita o reducere a prețului sau vă puteți retrage din contract la discreția dvs. Îndepărtarea defecțiunilor se aplică după oa doua încercare eșuată, cu excepția cazului în care circumstanțele dovedesc altceva, în special datorită naturii obiectului și / sau defectului sau altor condiții. În cazul reparațiilor, nu trebuie să suportăm costurile suplimentare care rezultă din transferul articolului într-un alt loc decât locul de îndeplinire, în măsura în care transferul nu corespunde utilizării preconizate a articolului.

  c) Perioada de garanție este de 2 ani.

  5 Alegerea legii, locul de executare, jurisdicția


  (1) Se aplică legea germană. Această alegere de lege se aplică numai clienților, dacă nu are drept rezultat revocarea protecției garantate de dispozițiile imperative ale legislației țării în care se găsește locul obișnuit de reședință al clientului respectiv (principiul beneficiu-de-îndoială ).

      (2) Dacă nu sunteți un consumator, ci un om de afaceri, o persoană juridică de drept public sau un fond instituțional guvernat de dreptul public, locul nostru de desfășurare a activității este locul de competență și locul de îndeplinire pentru toate serviciile care urmează din relațiile de afaceri care există cu noi. Aceeași condiție se aplică situațiilor în care nu sunteți asociat cu un loc general de competență în Germania sau în UE, precum și situațiile în care locul de reședință sau locul obișnuit de reședință nu este cunoscut la momentul începerii procedurii . Acest lucru nu are nicio influență asupra capacității de a solicita instanței asociate unui alt loc de jurisdicție.

       (3) Dispozițiile Convenției ONU privind contractele de vânzare internațională a mărfurilor sunt în mod explicit inaplicabile.

 

 1. Informații despre clienți

  Identitatea vânzătorului

  H.T. Trade Service GmbH & Co. KG
  Eversburger Str. 32
  49090 Osnabrück
  Germania
  Telefon: 49-0541-977657-01
  E-mail: info@premiumxl.de


  Rezolvare alternativa a disputei:
  Comisia Europeană oferă o platformă pentru soluționarea extrajudiciară a litigiilor (platforma ODR), care poate fi consultată la adresa https://ec.europa.eu/odr.

  Suntem dispuși să începem procedurile de soluționare a litigiilor în fața comisiei de arbitraj a consumatorilor.

 

2.Informații privind încheierea contractului

Etapele tehnice asociate încheierii contractului, încheierea contractului însuși și opțiunile de corecție sunt executate în conformitate cu regulamentul "încheierea contractului" în condițiile standard de afaceri (partea I).

3. Limba contractuală, salvând textul contractului

3.1 Limba contractului este romana.

3.2 Textul complet al contractului nu este salvat cu noi. Înainte de trimiterea comenzii, prin intermediul sistemului de coșuri de cumpărături online, datele contractului pot fi tipărite sau salvate electronic utilizând funcția de imprimare a browserului. După ce comanda este primită de noi, datele dvs. de comandă, detaliile mandatate din punct de vedere legal legate de contractele de vânzare la distanță și termenii standard de afaceri vă sunt trimise prin e-mail.

4. Caracteristicile principale ale produsului sau serviciului

Caracteristicile cheie ale bunurilor și / sau serviciilor pot fi găsite în citatul respectiv.

 

 1. Prețuri și modalități de plată

  1 Preturile mentionate in ofertele respective reprezinta preturile totale, la fel si costurile de transport. Acestea includ toate componentele de preț, inclusiv toate taxele incidentale.

  5.2 Costurile de expediere care sunt suportate nu sunt incluse în prețul de achiziție. Acestea pot fi vizualizate făcând clic pe butonul corespunzător de pe site-ul nostru sau în cota respectivă, sunt afișate separat pe parcursul tranzacției de comandă și trebuie în plus suportate de dvs., în măsura în care livrarea gratuită nu este confirmată.

  5.3 Dacă livrarea se efectuează în țări din afara Uniunii Europene, este posibil să suportați costuri suplimentare nerezonabile, cum ar fi taxele, impozitele sau taxele de transfer de bani (comisioane de transfer sau de schimb valutar percepute de bănci) pe care trebuie să le suportați. De asemenea, trebuie să suportați costurile generate de transferurile de bani în cazurile în care livrarea este făcută către un stat membru al UE, dar plata este inițiată în afara Uniunii Europene.
   

  5.4 Metodele de plată disponibile pentru dvs. sunt afișate făcând clic pe butonul corespunzător de pe site-ul nostru sau sunt prezentate în citatul respectiv.

  5.5 În cazul în care nu se specifică altfel pentru metodele de plată respective, creanțele de plată care rezultă din contractul încheiat devin imediat datorate.

 

 1. Condiții de livrare

  1 Condițiile de livrare, data livrării și restricțiile existente de furnizare, dacă este cazul, pot fi găsite făcând clic pe butonul corespunzător de pe site-ul nostru sau în citatul respectiv.

  6.2 Dacă sunteți un consumator, regulamentul este reglementat prin lege: Riscul ca produsul vândut să fie distrus sau degradat accidental în timpul transportului se va trece numai la dvs. atunci când produsul în cauză este livrat, indiferent dacă operațiunea de expediere este asigurată sau nu. Această condiție nu se aplică dacă ați comandat în mod independent o companie de transport care nu a fost specificată de noi sau de o persoană care a fost numită în alt mod pentru a executa operațiunea de expediere.

  Dacă sunteți un om de afaceri, operațiunile de livrare și expediere au loc pe propriul dvs. risc.
 2. Dreptul de garanție legal

  Răspunderea pentru defecte este reglementată de prevederile "Garanție" din Termenii și condițiile noastre generale de afaceri (Partea I).

  Aceste SBT-uri și detaliile clienților au fost create de avocații specializați în dreptul IT care lucrează pentru Händlerbund și sunt verificați în mod constant pentru conformitatea legală. Händlerbund Management AG garantează securitatea juridică a textelor și își asumă răspunderea în cazul emiterii avertismentelor. Informații mai detaliate pot fi găsite pe următorul site web: https://www.haendlerbund.de/agb-service.

  Ultima actualizare: 24.05.2018
Inscrieti-va la newsletterul nostru si veti primi un cupon in valoare de 20 RON!
Prin abonarea la newsletterul nostru intotdeauna veti fi informat in legatura cu cele mai noi oferte si reduceri!